Info & Vilkår

Kvalitet og service ligger i vores DNA. Vi hjælper dig til mere effektive arbejdsdage.

Juridisk navn: G.A. Hansen A/S
Adresse, hovedsæde: Symfonivej 22, 2730 Herlev
Webshopadresse: Symfonivej 22, 2730 Herlev
CVR-nummer: 32448674
E-mail: info@ga-hansen.dk
Tlf. +45 44 91 35 33

Alle priser på Titandanmark.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er eksklusiv 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da web-sitet opdateres dagligt.
På Titandanmark.dk kan du betale med kort, bankoverførsel og netbetaling. (Ved bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen). Ved betaling med kort, bliver beløbet først trukket, når varen afsendes fra lageret. Hvis du overfører pengene direkte til vores konto Reg. 8117 Konto. 2271162 (med bankoverførsel) bliver varerne først bestilt, når pengene er gået ind på vores konto. Der tillægges et betalingsgebyr på 25 kr. på bankoverførsler, hvis ordreværdi inkl. fragtomkostninger er under 500 kr.

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

På Titandanmark.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne. Alle kontrakter indgås på dansk.

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Prisen afhænger af hvor stor din bestilling er samt om din leveringsadresse er Sjælland, Jylland, Fyn og brofaste øer.  For levering til ikke brofaste øer samt til udland, gælder særskilte fragtpriser, kontakt derfor vores kundeservice.

Hvis man ønsker sin ordre leveret, uden man er hjemme, er dette også muligt. Kontakt vores kunderservice og aftal nærmere.

Du bør undersøge varen straks ved modtagelse og kontakte os med det samme, hvis pakken viser tydelige tegn på skade. Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at bevise at en skade er sket inden levering, når pakken er leveret og har stået uden opsyn.

Kontakt os hurtigst muligt hvis varen lider af en skade.

Læs evt. mere under punktet Reklamation.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “Modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos os.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til Titandanmark.dk på leveringsdagen eller senest dagen efter.

Alle leverancer leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan.

På alle varer i webbutikken kan du se den forventede leveringstid. Den angivne leveringstid er den afsendelsestid, producenten har oplyst os. Denne leveringstid opdateres løbende ud fra vores leverandørs lagerstatus. Derfor er det en forventet leveringstid du ser på siden og i ordrebekræftelsen således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering.

Vi leverer til din dør på en række af de største ikke-brofaste øer i Danmark. Levering til øer som ikke fremgår af nedenstående liste sker til færgelejet på fastlandet. Vi leverer til din dør på følgende ikke-brofaste øer:

3700-3799 Bornholm – 5960, 5970 og 5985 Ærø – 6720 Fanø – 7884 Fur – 8305 Samsø – 8592 Anholt – 9940 Læsø

Bor du på en ikke-brofast ø som ikke fremgår af listen, bedes du kontakte vores kundeservice.

Vær opmærksom på at der gælder specielle fragtpriser for levering til ikke brofaste øer.

Ønsker du levering til Grønland eller Færøerne, kan du kontakte vores kundeservice via info@Titandanmark.dk for at få oplyst pris og leveringsdetaljer.

Såfremt en bestilt vare er i restordre, vil du blive kontaktet af vores kundeservice med info derom.

(Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00)

Titandanmark.dk kan ikke gøres ansvarlig for håndværkerudgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen, og kunden har modtaget varen. Skulle du ikke være der til at modtage en vare, vil varen blive forsøgt leveret igen efter aftale med dig. Titandanmark.dk afholder omkostninger ved 1. genudkørsel af varen, derefter betaler kunden efterfølgende genudkørsler.

For at foretage et køb på Titandanmark.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. For at lette håndteringen anbefaler vi at du benytter vores returformular. Ellers kan du sende en mail til info@Titandanmark.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle produkter under Malersprøjter og spartelsprøjter, de skal sendes med fragtmand. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste ca. 500,- inkl. moms.

Har du modtaget varen, har vi, for at lette returneringen lavet denne returformular, som sikrer, at vi får alle de oplysninger, vi har brug for. Vi kan således behandle din retursag hurtigere.

Udgiften for returnering/returfragt afholdes af dig

Følgende køb kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du fremsender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Titandanmark.dk
Symfonivej 22
2730 Herlev

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Sendes varen med Post Nord skal den sendes “med omdeling” – gør den ikke det vil pakken komme retur.

Købelovens mangelregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, vil Titandanmark.dk tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, om du skal have pengene tilbage eller evt. have afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Titandanmark.dk skal kontaktes inden varerne sendes retur. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Titandanmark.dk kan ikke holdes ansvarlig for vare, kunden selv har givet sit samtykke på “må stilles uden kvittering”.

Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du benytter vores reklamationsformular, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Efter du har benyttet vores reklamationsformular til at oprette en reklamation vil du blive kontaktet af

Titandanmark.dk hurtigst muligt. Vi vil herefter give dig instruktioner om den videre proces.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at du ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Titandanmark.dk
Symfonivej 22
2730 Herlev

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav
Titandanmark.dk dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af produktet.

Titandanmark.dk forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud. Retstvister imellem parterne skal anlægges ved forbrugerens værneting eller efter aftale, ved Retten i Glostrup.

Er du erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (Skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage).

Lagervarer pålægges et returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.

Med mindre andet er aftalt ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet evt. reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Parterne har i medfør af Retsplejelovens § 245 aftalt, at evt. retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten i Glostrup.
PERSONDATAPOLITIK Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Oplysningerne afgivet til Titandanmark.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Personoplysninger registreres hos G.A. Hansen A/S og gemmes efter gældende lovgivning (Persondataforordningen GDPR). Som registreret hos G.A.Hansen A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@Titandanmark.dk.

På Titandanmark.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne. Dataansvarlig er Titandanmark.dk.

Som registreret hos Titandanmark.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Titandanmark.dk via e-mail: info@Titandanmark.dk.

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På Titandanmark.dk anvendes cookies med det formål at skabe øget brugervenlighed. Du kan slette cookies i Internet Explorer under menuen »Funktioner« – »Internetindstillinger« – »Slet cookies«.

Du kan finde vores standardfortrydelsesformular her.

Ved kontooverførsel overfører du pengene til Titandanmark.dk’s konto i Nykredit Bank. Vælger du denne metode, sætter vi først ordren i gang, når vi har registreret beløbet på vores konto. Der går normalt 1-2 bankdage før vi kan se pengene hvis du overfører fra en anden bank end Nykredit Bank. Hvis du overfører fra en Nykredit Bankkonto kan vi se beløbet med det samme. Det er vigtigt at du anfører dit ordrenummer som “Tekst til modtager” ved overførslen, så vi kan genkende betalingen.

Du kan finde vores kontonummer på denne side.

Ved bestilling:

• Fragtfrit i Danmark såfremt levering er på Sjælland, Fyn, Jylland og til brofaste øer. Ved levering til andre steder end nævnte gives pris ved forespørgsel.

Du er også velkommen til at afhente dine varer på vores adresse i Herlev lidt uden for København. Afhentning er gratis.
Bemærk: Den oplyste leveringstid på varen gælder også ved afhentning, da varen skal klargøres, eller i nogle tilfælde bestilles hjem.
Du kan finde vores adresse og åbningstider her.

Som et led i vores bestræbelser på at give brugerne en god oplevelse, når de besøger vores hjemmeside, anvender vi cookies. De hjælper os med at indsamle data omkring antallet af besøgende, deres adfærd og brug af websitet. Det sikrer at vi løbende kan optimere brugeroplevelsen og målrette vores produkter og tiltag hvor det giver mest mening og har størst relevans.

Læs mere omkring håndtering af personoplysninger her.

“Cookie” er betegnelsen for en lille tekstfil med informationer, der gemmes i din internetbrowser. Den bruges blandt andet til at fortælle websitet om din browser har besøgt siden før og kan derigennem forbedre brugeroplevelsen og brugervenligheden når du navigerer rundt på siden. Cookies er ikke skadelige for din computer og kan ikke indeholde via eller andet skadeligt software.

Cookies spiller en stor og vigtig rolle for os som virksomhed når vi skal forbedre dele af vores webshop. Viden omkring vores “kunder” er med til at sikre at vi kan imødekomme de behov hver enkelt kunde har. En cookie kan for eksempel huske hvilke produkter du har lagt i indkøbskurven og om du er logget ind i vores kundecenter.

Det er muligt for dig som bruger at slette eller blokere cookies i din webbrowser. Du skal dog huske på, at hvis du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og brugeroplevelsen på websitet kan forringes.

Du kan læse mere om hvordan du sletter eller blokere cookies – Se her (Linket er til minecookies.org)

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
G.A. Hansen A/S
Symfonivej 22
2730 Herlev
CVR: 32448674
Tlf: (+45) 44 84 02 02

Hjemmesiden forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine

cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Vælg venligst erhverv eller privat

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.